CO. ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS, ΕΠΕ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΝΗΣΙΟ " KINGA»

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

καλής ποιότητας Θερμαντικό σώμα της Toyota για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Θερμαντικό σώμα της Toyota για τις πωλήσεις
Είμαστε πελάτες Kinga για πάνω από 6 έτη. Το προϊόν θερμαντικών σωμάτων τους είναι δεύτερο σε κανένα, μια πολύ επαγγελματική επιχείρηση. Μια πολύ φιλική ομάδα, με την εξαιρετική προσοχή πελατών, δεν θα σκεφτόμαστε τη μετάβαση σε οποιαδήποτε άλληδήποτε για τις όλες ανάγκες προϊόντων μας. Όπως λέει και η παροιμία «ξεχάστε το υπόλοιπο όταν έχετε ήδη το καλύτερο». Θα συστήναμε ιδιαίτερα Kinga.

—— Ο κ. Anand από το Κουβέιτ

KINGA αυτό είναι καλές υπηρεσία επαγγελματικός κατασκευαστής, καλής ποιότητας、 και μια τιμή goo! Διατάζω ένα εμπορευματοκιβώτιο 20ft αυτή τη φορά. Θα διατάξω με Kinga πάλι.

—— Bhana του κ. Bilaal

Είναι μια ευχάριστη εμπειρία για να συνεργαστεί με KINGA.They γρήγορος-αντιδριέται και προσφέρει τα καλά και σταθερός-ποιοτικά προϊόντα. Πρέπει ακριβώς να περιμένω το σκάφος μου τώρα.

—— Ο κ. Henri Torbey από τις ΗΠΑ

Είναι πολύ επαγγελματικοί και έχουν μια μεγάλη υπηρεσία. Ευχαριστίες για την υποστήριξή τους για την επείγουσα διαταγή μου. Η συσκευασία VVO είναι όμορφη με την καλή ποιότητα.

—— Ο κ. John καφετής από το Ντουμπάι

Nouveau Je suis heureux de faire une affaire de radiateur avec Kinga à. Je commande 48 fois ποδιών cette. Το SE vend très Λα plupart de leurs produits.

—— Guy Mollet de Παρίσι

Είμαι Online Chat Now

GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.
Εργοστάσιο Kinga Τμήμα παραγωγής θερμαντικών σωμάτων KINGA Τμήμα παραγωγής συμπυκνωτών KINGA Εξεταστικό κέντρο KINGA Τμήμα παραγωγής σωλήνων KINGA σφράγιση workshop Κέντρο επεξεργασίας φορμών ένεση εργαστήριο χύτευση Αποθήκη εμπορευμάτων επιχείρησης & περιοχή ναυτιλίας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : KINGA
Αριθμός Υπαλλήλων : 400~500
Ετήσιες πωλήσεις : 30000000-33000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Γύρος εργοστασίων KINGA

 

Ιδρυμένη το 2003, τοποθετημένος σε Guangzhou Conghua η ζώνη οικονομικής ανάπτυξης, Co. κατασκευής βιομηχανίας μερών αυτοκινήτου Guangzhou Kinga, ΕΠΕ καλύπτει έναν τομέα πατωμάτων 86.000 τετραγωνικών μέτρων.

 

8001.jpg

 

Εργαστήριο παραγωγής δεξαμενών αργιλίου

 

Εξοπλισμένο με ολόκληρο ένα σύνολο επαγγελματικής γραμμής παραγωγής για το σύστημα ψύξης θερμαντικών σωμάτων μηχανών οχημάτων, το εργαστήριο κατασκευάζει over2000 διάφορο των θερμαντικών σωμάτων αργιλίου για τους διαφορετικούς τύπους οχημάτων και μηχανών εφαρμοσμένης μηχανικής.

8002.jpg

 

Εργαστήριο παραγωγής συμπυκνωτών

 

Εξοπλισμένος με ολόκληρο ένα σύνολο επαγγελματικής γραμμής παραγωγής για το σύστημα ψύξης οχημάτων A/$l*c, οι κατασκευές εργαστηρίων διάφορες των συμπυκνωτών αργιλίου για τους διαφορετικούς τύπους οχημάτων και μηχανών εφαρμοσμένης μηχανικής.

 

03.jpg

 

Εργαστήριο (έρευνα και αναπτυξιακό κέντρο)

 

KINGA έχει την οργάνωση το εργαστήριό του με τον επαγγελματικό εξοπλισμό δοκιμής. Το εργαστήριο διευθύνει τις δοκιμές που περιλαμβάνουν αλλά που δεν περιορίζονται στην αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού, δοκιμή απόδοσης σφράγισης, δοκιμή δόνησης στα προϊόντα για να βελτιώσουν συνεχώς και να τελειοποιήσουν την απόδοση και την ποιότητα προϊόντων.

 

Το τμήμα Ε&Α KINGA αφιερώνεται να αναπτυχθεί και την καινοτομία τα νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στη ζήτηση στην αγορά.

 

04.jpg

 

Γραμμή παραγωγής σωλήνων θερμαντικών σωμάτων

 

Με την προηγμένη αυτόματη υψηλής συχνότητας ενωμένη στενά γραμμή παραγωγής σωλήνων, οι σωλήνες των διάφορων μεγεθών μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία εδώ συμπεριλαμβανομένων των πλατών 16mm, 18mm, 22mm, 26mm και 32mm.

 

Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της υλικής σίτισης, της σχηματοποίησης μισού, της ένωσης, της σχηματοποίησης, της ανίχνευσης και της κοπής γίνονται αυτόματα στη γραμμή παραγωγής. Η καθημερινή ικανότητα παραγωγής μπορεί να φθάσει σε μέχρι 4 τόνους.

 

Εν τω μεταξύ, μια ακριβής ποιοτική επιθεώρηση και η δοκιμή πίεσης έκρηξης εφαρμόζονται για να εξασφαλίσουν την ποιότητα των σωλήνων παραχθε'ντων.

 

05.jpg

 

Σφραγίζοντας εργαστήριο

 

Εξοπλισμένο με σχεδόν 30 μηχανές για την επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών σφράγισης, των υδραυλικών Τύπων, τέμνουσες ψαλίδες και άλλες, το εργαστήριο μπορεί να παραγάγει τα τεντώνοντας μέρη σφράγισης, τα μεγάλα μέρη σφράγισης και τα λεπτά μέρη σφράγισης, κ.λπ.

 

06.jpg

 

Κέντρο επεξεργασίας φορμών

 

Το κέντρο επεξεργασίας συμμετέχει στην κατασκευή των κύβων σφράγισης μετάλλων, των φορμών εγχύσεων, των φορμών ρίψεων κύβων και των κοu'φωμάτων.

 

Έχει 3 CNC κάθετα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα και πάνω από 40 διάφορα των μηχανών και του εξοπλισμού που απαιτούνται για την επεξεργασία των φορμών συμπεριλαμβανομένου του υπολογιστή gongs, της μηχανής άλεσης, των αλέθοντας μηχανών, των τεμνουσών μηχανών καλωδίων, EDM και την άλεση rockers, κ.λπ…. Ένα τέλειο σύστημα ολοκλήρωσης δικτύων CAD/CAM έχει χτιστεί για το σχεδιασμό διαδικασίας και την επεξεργασία φορμών, οι οποίοι πραγματοποίησαν το 2$ο και τρισδιάστατο σχέδιο CAD των φορμών.

 

07.jpg

 

Εργαστήριο σχηματοποίησης εγχύσεων

 

Το εργαστήριο σχηματοποίησης εγχύσεων εγχέει τα πλαστικά μέρη αυτοκινήτου, όπως μπροστινό και πίσω μέρος οι φραγμοί προστασίας, κάγκελα, εσωτερικά μέρη, αυτοκίνητα πλαστικά μέρη φωτισμού και ούτω καθεξής. Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με τους διάφορους τύπους μηχανών εγχύσεων που κυμαίνονται από 80T ως 2000T και ικανών των διαφορετικών τύπων εγχύσεων πλαστικών εφαρμοσμένης μηχανικής, όπως το PC, PMMA, το PA, το PE, το PVC, τα ABS, ΌΠΩΣ, PP, κ.λπ….

 

08.jpg

 

Αποθήκη εμπορευμάτων επιχείρησης & περιοχή ναυτιλίας

 

Τον αναμονής χρόνο σας θα κοντύνουν στο ελάχιστο με τη γρήγορη υπηρεσία KINGA.

 

Το κλειδί είναι ότι χρησιμοποιούμε το στενό σύστημα βασανισμού διαδρόμων VNA, ένα σημαντικό μέρος της γρήγορης ανάπτυξης του σύγχρονου συστήματος διοικητικών μεριμνών, στις αποθήκες εμπορευμάτων μας, το οποίο χαρακτηρίζεται από τα πλεονεκτήματά του το διάστημα αποθήκευσης, την ένταση εργασίας και την ανεκτέλεστη παραγγελία, εξαλείφοντας τα λάθη, βελτιώνοντας το επίπεδο αυτοματοποίησης και τη διαχείριση της αποθήκης εμπορευμάτων, που ενισχύουν την αποδοτικότητα των διοικητικών μεριμνών και την κοινωνική αποδοτικότητα επιχείρησης και ούτω καθεξής.

 

Σας εγγυώμαστε την κατάλληλη υλική αποθήκευση, την πιό ελληπή προετοιμασία και το ικανοποιητικό απόθεμα ασφάλειας. Κατά συνέπεια, βεβαιώνεστε για τη λήψη μιας πλήρους συλλογής των μερών αυτοκινήτου σε έναν κοντύτερο παραδίδετε το χρόνο.

 

09.jpg

 

Στοιχεία επικοινωνίας
GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Rachel Xu

Τηλ.:: 86-20-87815083

Φαξ: 86-20-87819013

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)