CO. ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS, ΕΠΕ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΝΗΣΙΟ " KINGA»

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Θερμαντικό σώμα της Toyota για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Θερμαντικό σώμα της Toyota για τις πωλήσεις
Είμαστε πελάτες Kinga για πάνω από 6 έτη. Το προϊόν θερμαντικών σωμάτων τους είναι δεύτερο σε κανένα, μια πολύ επαγγελματική επιχείρηση. Μια πολύ φιλική ομάδα, με την εξαιρετική προσοχή πελατών, δεν θα σκεφτόμαστε τη μετάβαση σε οποιαδήποτε άλληδήποτε για τις όλες ανάγκες προϊόντων μας. Όπως λέει και η παροιμία «ξεχάστε το υπόλοιπο όταν έχετε ήδη το καλύτερο». Θα συστήναμε ιδιαίτερα Kinga.

—— Ο κ. Anand από το Κουβέιτ

KINGA αυτό είναι καλές υπηρεσία επαγγελματικός κατασκευαστής, καλής ποιότητας、 και μια τιμή goo! Διατάζω ένα εμπορευματοκιβώτιο 20ft αυτή τη φορά. Θα διατάξω με Kinga πάλι.

—— Bhana του κ. Bilaal

Είναι μια ευχάριστη εμπειρία για να συνεργαστεί με KINGA.They γρήγορος-αντιδριέται και προσφέρει τα καλά και σταθερός-ποιοτικά προϊόντα. Πρέπει ακριβώς να περιμένω το σκάφος μου τώρα.

—— Ο κ. Henri Torbey από τις ΗΠΑ

Είναι πολύ επαγγελματικοί και έχουν μια μεγάλη υπηρεσία. Ευχαριστίες για την υποστήριξή τους για την επείγουσα διαταγή μου. Η συσκευασία VVO είναι όμορφη με την καλή ποιότητα.

—— Ο κ. John καφετής από το Ντουμπάι

Nouveau Je suis heureux de faire une affaire de radiateur avec Kinga à. Je commande 48 fois ποδιών cette. Το SE vend très Λα plupart de leurs produits.

—— Guy Mollet de Παρίσι

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5
GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.
Condenser Workshop
Radiator Workshop
Injection Molded Parts Department
Σφραγίζοντας τμήμα παραγωγής μερών
σωλήνας που κατασκευάζει τη μηχανή

Condenser Workshop

Aluminum auto condenser workshop

Radiator Workshop

Can produce more than 2,000 various products for aluminum radiator used by different types of vehicles.

Injection Molded Parts Department

Can inject PC, PMMA, PA, PE, PVE, ABS, AS, PP and other engineering plastics.

Σφραγίζοντας τμήμα παραγωγής μερών

Παράγουμε τα μέρη σφράγισης από μας.

σωλήνας που κατασκευάζει τη μηχανή

Ο σωλήνας γίνεται από μας.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Ιδρυμένη το 2003, τοποθετημένος σε Guangzhou Conghua η ζώνη οικονομικής ανάπτυξης, Co. κατασκευής βιομηχανίας μερών αυτοκινήτου Guangzhou Kinga, ΕΠΕ καλύπτει έναν τομέα πατωμάτων 86.000 τετραγωνικών μέτρων.

   

  8001.jpg

   

  Εργαστήριο παραγωγής δεξαμενών αργιλίου

   

  Εξοπλισμένο με ολόκληρο ένα σύνολο επαγγελματικής γραμμής παραγωγής για το σύστημα ψύξης θερμαντικών σωμάτων μηχανών οχημάτων, το εργαστήριο κατασκευάζει over2000 διάφορο των θερμαντικών σωμάτων αργιλίου για τους διαφορετικούς τύπους οχημάτων και μηχανών εφαρμοσμένης μηχανικής.

  8002.jpg

   

  Εργαστήριο παραγωγής συμπυκνωτών

   

  Εξοπλισμένος με ολόκληρο ένα σύνολο επαγγελματικής γραμμής παραγωγής για το σύστημα ψύξης οχημάτων A/$l*c, οι κατασκευές εργαστηρίων διάφορες των συμπυκνωτών αργιλίου για τους διαφορετικούς τύπους οχημάτων και μηχανών εφαρμοσμένης μηχανικής.

   

  03.jpg

   

  Εργαστήριο (έρευνα και αναπτυξιακό κέντρο)

   

  KINGA έχει την οργάνωση το εργαστήριό του με τον επαγγελματικό εξοπλισμό δοκιμής. Το εργαστήριο διευθύνει τις δοκιμές που περιλαμβάνουν αλλά που δεν περιορίζονται στην αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού, δοκιμή απόδοσης σφράγισης, δοκιμή δόνησης στα προϊόντα για να βελτιώσουν συνεχώς και να τελειοποιήσουν την απόδοση και την ποιότητα προϊόντων.

   

  Το τμήμα Ε&Α KINGA αφιερώνεται να αναπτυχθεί και την καινοτομία τα νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στη ζήτηση στην αγορά.

   

  04.jpg

   

  Γραμμή παραγωγής σωλήνων θερμαντικών σωμάτων

   

  Με την προηγμένη αυτόματη υψηλής συχνότητας ενωμένη στενά γραμμή παραγωγής σωλήνων, οι σωλήνες των διάφορων μεγεθών μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία εδώ συμπεριλαμβανομένων των πλατών 16mm, 18mm, 22mm, 26mm και 32mm.

   

  Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της υλικής σίτισης, της σχηματοποίησης μισού, της ένωσης, της σχηματοποίησης, της ανίχνευσης και της κοπής γίνονται αυτόματα στη γραμμή παραγωγής. Η καθημερινή ικανότητα παραγωγής μπορεί να φθάσει σε μέχρι 4 τόνους.

   

  Εν τω μεταξύ, μια ακριβής ποιοτική επιθεώρηση και η δοκιμή πίεσης έκρηξης εφαρμόζονται για να εξασφαλίσουν την ποιότητα των σωλήνων παραχθε'ντων.

   

  05.jpg

   

  Σφραγίζοντας εργαστήριο

   

  Εξοπλισμένο με σχεδόν 30 μηχανές για την επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών σφράγισης, των υδραυλικών Τύπων, τέμνουσες ψαλίδες και άλλες, το εργαστήριο μπορεί να παραγάγει τα τεντώνοντας μέρη σφράγισης, τα μεγάλα μέρη σφράγισης και τα λεπτά μέρη σφράγισης, κ.λπ.

   

  06.jpg

   

  Κέντρο επεξεργασίας φορμών

   

  Το κέντρο επεξεργασίας συμμετέχει στην κατασκευή των κύβων σφράγισης μετάλλων, των φορμών εγχύσεων, των φορμών ρίψεων κύβων και των κοu'φωμάτων.

   

  Έχει 3 CNC κάθετα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα και πάνω από 40 διάφορα των μηχανών και του εξοπλισμού που απαιτούνται για την επεξεργασία των φορμών συμπεριλαμβανομένου του υπολογιστή gongs, της μηχανής άλεσης, των αλέθοντας μηχανών, των τεμνουσών μηχανών καλωδίων, EDM και την άλεση rockers, κ.λπ…. Ένα τέλειο σύστημα ολοκλήρωσης δικτύων CAD/CAM έχει χτιστεί για το σχεδιασμό διαδικασίας και την επεξεργασία φορμών, οι οποίοι πραγματοποίησαν το 2$ο και τρισδιάστατο σχέδιο CAD των φορμών.

   

  07.jpg

   

  Εργαστήριο σχηματοποίησης εγχύσεων

   

  Το εργαστήριο σχηματοποίησης εγχύσεων εγχέει τα πλαστικά μέρη αυτοκινήτου, όπως μπροστινό και πίσω μέρος οι φραγμοί προστασίας, κάγκελα, εσωτερικά μέρη, αυτοκίνητα πλαστικά μέρη φωτισμού και ούτω καθεξής. Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με τους διάφορους τύπους μηχανών εγχύσεων που κυμαίνονται από 80T ως 2000T και ικανών των διαφορετικών τύπων εγχύσεων πλαστικών εφαρμοσμένης μηχανικής, όπως το PC, PMMA, το PA, το PE, το PVC, τα ABS, ΌΠΩΣ, PP, κ.λπ….

   

  08.jpg

   

  Αποθήκη εμπορευμάτων επιχείρησης & περιοχή ναυτιλίας

   

  Τον αναμονής χρόνο σας θα κοντύνουν στο ελάχιστο με τη γρήγορη υπηρεσία KINGA.

   

  Το κλειδί είναι ότι χρησιμοποιούμε το στενό σύστημα βασανισμού διαδρόμων VNA, ένα σημαντικό μέρος της γρήγορης ανάπτυξης του σύγχρονου συστήματος διοικητικών μεριμνών, στις αποθήκες εμπορευμάτων μας, το οποίο χαρακτηρίζεται από τα πλεονεκτήματά του το διάστημα αποθήκευσης, την ένταση εργασίας και την ανεκτέλεστη παραγγελία, εξαλείφοντας τα λάθη, βελτιώνοντας το επίπεδο αυτοματοποίησης και τη διαχείριση της αποθήκης εμπορευμάτων, που ενισχύουν την αποδοτικότητα των διοικητικών μεριμνών και την κοινωνική αποδοτικότητα επιχείρησης και ούτω καθεξής.

   

  Σας εγγυώμαστε την κατάλληλη υλική αποθήκευση, την πιό ελληπή προετοιμασία και το ικανοποιητικό απόθεμα ασφάλειας. Κατά συνέπεια, βεβαιώνεστε για τη λήψη μιας πλήρους συλλογής των μερών αυτοκινήτου σε έναν κοντύτερο παραδίδετε το χρόνο.

   

  09.jpg

   

   

   

 • OEM / ODM

  Η επιχείρησή μας συλλέγει το σχέδιο, την εκμετάλλευση, και την παραγωγή από κοινού. Μπορούμε να σχεδιάσουμε οποιοδήποτε δείγμα και να το κάνουμε με υψηλό - ποιότητα. Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για Japanede, την Αμερική, και τα ευρωπαϊκά μικρά αυτοκίνητα, το τζιπ, την επανάληψη και Microbus.and επίσης που μπορούμε να σχεδιάσουμε και τα προϊόντα για μεγάλο trucks.quality πρώτα, πρώτη υπηρεσία πελατών είναι πρώτα η επιχείρησή μας principle.KINGA θα είναι η καλύτερη επιλογή σας.

   

  GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

 • Ε & Α

  Με βάση τις πιό πρόσφατες δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης, συνδεόμαστε για να παρέχουμε την πιό προηγμένη σειρά των ακρίβεια-επεξεργασμένων στη μηχανή θερμαντικών σωμάτων. Οι ερευνητικοί εμπειρογνώμονες και οι αναλυτές αγοράς μας συλλέγουν τη γνώση για τις επικρατούσες εξελίξεις και τις εφευρέσεις αγοράς στην τεχνολογία. Περαιτέρω, το προσωπικό Ε&Α μας είναι πάντα έντονο προς την έρευνα των πιό πρόσφατων τεχνικών και πραγματοποιεί επίσης τα διαφορετικά πειράματα στην αναζήτηση της ανάπτυξης νέων προϊόντων & σχεδίου.

   

  GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

   

  GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

Στοιχεία επικοινωνίας
GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Rachel Xu

Τηλ.:: 86-20-87815083

Φαξ: 86-20-87819013

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)